UaEn

Форум HoReCa 2020

Поділитись
11-12 березня у Запоріжжі відбудеться форум, який збере професіоналів галузі HoReCa, директорів і керуючих ресторанів, адміністраторів та шеф-кухарів. Визнані професіонали галузі, запрошені спікери із Одеси, Харкова, Києва поділяться досвідом і розкажуть про успішні кейси з побудови маркетинг-стратегії, роботи з командою, розкриють секрети створення візуального контента.

 

Зустріч буде цікавою для рестораторів, кухарів, керуючих, адміністраторів, директорів, офіціантів. 

 

Спікери:

 

11 березня

Олена Поліщук (м.Київ), відповідає за безпеку продукції в goodwine

проекти:

Make my cake

City Coffee Guide

GoodDeal by goodwine

RestoCamp 2017

Odessa Coffee Festival

Тема виступу: «Що таке НАССР, чи потрібен він, які його переваги»

Основоположні терміни НАССР: критичні точки контролю, небезпечні фактори, фіксація, коригування та коригувальні дії, безпеку, ризики, ймовірність, простежуваність, критичне мислення. Основні Закони та нормативно-правові акти.

Бюджети. Бюджети. Бюджети. Чому НАССР дешевше штрафів. На прикладі своєї компанії витрати на НАССР.

Консультанти та команда з впровадження. Чи потрібні вони?

 

Дмитро Добродій (м.Запоріжжя)

Ресторатор (мережа закладів Brand Bar Begemot

сімейний ресторан Bergamot

онлайн ресторан SmileFood

Тема виступу: "Швидкість. Якість. Ціна."

 

Ігор Гемпель (м.Запоріжжя)

Ресторатор (ресторан Bull butcher & wine, California)

 

Марія Затонова

Тема виступу: Як зробити з персоналу команду.

 

12 березня

Ігор Мезенцев (м.Харків) -

Спікер міжнародного саміту шеф-кухарів «Creative Chefs Summit» 2018, Посол Української кухні «Ukrainian Gastro Show», Член журі «Національна ресторанна премія« Сіль », Шеф повар альянсу« Slow food Ukraine », спікер освітньої платформи "Ikra talks", Спікер міжнародного саміту шеф кухарів «Creative Chefs Summit" 2019. 

Автор серії журналів про продукти харчування. Mezencev Magazine. Цього року Ігор створює новий спільний проект з food-фотографом Дмитром Бахта «Їмо в майбутньому» про усвідомлене споживання продуктів, яким борщ буде в майбутньому. А зовсім недавно створив проект «Тупіт» в якому він збирає шеф кухарів і відправляє виживати в ліс на 5 днів.

 

Марина Литвинова (м.Запоріжжя)

Food фотограф і стиліст, досвід роботи food фотографом 10 років

Тема виступу: «Основи мобільного фуд-фотографії»

 

Олександр Ёрз (м.Одеса)

Шеф-кухар легендарного Ресторану Bernardszzi в Одесі

Тема виступу: Мистецтво на кухні і за її межами.

Тема виступу: «Швидкість. Якість. Ціна». 

 

секретний спікер

Банько Марія, директор по маркетингу в Родині ресторанів Діми Борисова, фуди.

Відповідає за внутрішні і зовнішні маркетингові комунікації більше 45 ресторанів.

Тема виступу: Маркетинг ресторану: від стратегії до тактики (на прикладі Сім'ї ресторанів Діми Борисова)

 

Посилання для реєстрації 

 

Відгуки Відгуки про організатора 0

Залиште свій відгук
UaEn