Зустріч буде цікавою для рестораторів, кухарів, керуючих, адміністраторів, директорів, офіціантів.
Спікери:
11 березня
Олена Поліщук (м.Київ), відповідає за безпеку продукції в goodwine
проекти:
Make my cake
City Coffee Guide
GoodDeal by goodwine
RestoCamp 2017
Odessa Coffee Festival
Тема виступу: «Що таке НАССР, чи потрібен він, які його переваги»
Основоположні терміни НАССР: критичні точки контролю, небезпечні фактори, фіксація, коригування та коригувальні дії, безпеку, ризики, ймовірність, простежуваність, критичне мислення. Основні Закони та нормативно-правові акти.
Бюджети. Бюджети. Бюджети. Чому НАССР дешевше штрафів. На прикладі своєї компанії витрати на НАССР.
Консультанти та команда з впровадження. Чи потрібні вони?
Дмитро Добродій (м.Запоріжжя)
Ресторатор (мережа закладів Brand Bar Begemot
сімейний ресторан Bergamot
онлайн ресторан SmileFood
Тема виступу: "Швидкість. Якість. Ціна."
Ігор Гемпель (м.Запоріжжя)
Ресторатор (ресторан Bull butcher & wine, California)
Марія Затонова
Тема виступу: Як зробити з персоналу команду.
12 березня
Ігор Мезенцев (м.Харків) -
Спікер міжнародного саміту шеф-кухарів «Creative Chefs Summit» 2018, Посол Української кухні «Ukrainian Gastro Show», Член журі «Національна ресторанна премія« Сіль », Шеф повар альянсу« Slow food Ukraine », спікер освітньої платформи "Ikra talks", Спікер міжнародного саміту шеф кухарів «Creative Chefs Summit" 2019.
Автор серії журналів про продукти харчування. Mezencev Magazine. Цього року Ігор створює новий спільний проект з food-фотографом Дмитром Бахта «Їмо в майбутньому» про усвідомлене споживання продуктів, яким борщ буде в майбутньому. А зовсім недавно створив проект «Тупіт» в якому він збирає шеф кухарів і відправляє виживати в ліс на 5 днів.
Марина Литвинова (м.Запоріжжя)
Food фотограф і стиліст, досвід роботи food фотографом 10 років
Тема виступу: «Основи мобільного фуд-фотографії»
Олександр Ёрз (м.Одеса)
Шеф-кухар легендарного Ресторану Bernardszzi в Одесі
Тема виступу: Мистецтво на кухні і за її межами.
Тема виступу: «Швидкість. Якість. Ціна».
секретний спікер
Банько Марія, директор по маркетингу в Родині ресторанів Діми Борисова, фуди.
Відповідає за внутрішні і зовнішні маркетингові комунікації більше 45 ресторанів.
Тема виступу: Маркетинг ресторану: від стратегії до тактики (на прикладі Сім'ї ресторанів Діми Борисова)